Recent Posts

Tuesday, April 12, 2011

Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy


Meh join ni meh !!

Tgh aku blogwalking sane sini aku jmpe segmen ni..bloggernye nak wat europe trip ke belanda, austria, germany dan italy..so dia wat lucky draw ni..sape² yg bertuah dpt la cenderamata dari europe..aku pun join gak la mane tau kot² bertuah..dpt souvenir dr europe kan..hee :)

Sila klik banner untuk join

Korang sume nk join senang je:
1. Buat entry bertajuk "Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"
2. Letak header diatas dan linkkan ke entry tu.
3. Review Segmen ni
4. Letak link entry korang di ruangan comment.
5. Done! Mudah kan.






4 comments:

Azlan Hasan said...

wah...puas hati kalo menang nih..hahahaha

Regards,
-Strider-

ezumie esbarisma said...

senarai semak link awak ^_^

http://ezumie.blogspot.com/2011/04/senarai-terkini-blog-cute-dlm-follower.html

CT NoArIzAh ArIs said...

ASSALAM.. sy dtg wat kunjungan bls & follow sekali.. tima kasih sudi jenguk blog sy.. maaf lambat dtg cini coz baru je sihat.. salam kena dr sy di MENU ARIEZAH..

trigyy said...

atieserina,

emailkan nama & alamat ke edietrigyy@gmail.com

sbb awak antara blog yg refereral t'tinggi..

tengok sini: http://trigyy.blogspot.com/2011/04/pemenang-segmen-europe-trip-by-trigyy.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Submit your site

 
back to top