Recent Posts

Thursday, April 14, 2011

SAYS.my mmg BEST!! Mesti tahu!! lambat rugi..

Nak update ckit..da 13 hari aku join SAYS.my..lom 2 mggu lg tp alhamdullillah cash rewards aku da RM56.60



see!
 berbeza kan dgn program lain yg lebih kurang sama..SAYS.my update income dgn cpt..setiap minit bile kempen yg anda share tu diklik je SAYS.my terus update..ni yg dikatekan setiap minit tu $$$..

mmg berbaloi la..join pun free je..korang² yg rase nk tambah income korang leh la join

step dia simple je budak skola rendah pun leh wat atau korang leh tgk entri aku yg lepas SAYS.my menguntungkan 






8 comments:

Azlan Hasan said...

nak check it ou xle laa atie..dia katainternal error plak..isk..isk..xpe2..nnt2 aku check lg..hehehe

Regards,
-Strider-

Atie Serina said...

la yeke..cuba lg..
usaha tgga kejayaan.. :)

arini genap 2 mggu join..
income da RM65.20 yuhuu..

sape lambat join mmg rugi la..

Join Says.my

Alan Rizque said...

Wah..dah 65.20?cepatnya..
Aku ni sebulan pun payah nak dapat RM10..

{ finieViolet} said...

salam gegar dari blog Encek B.A

wow! bagusnya.. nk join gak la..follow u!

mujahid said...

as salam..
salam ziarah yah..
already follow u!..
santekk belog anda..
colourfull... hehe

AAA Jr. said...

wow cepat nya dapat earning. jeles jeles :P

{ finieViolet} said...

sy dah tagges atieserina utk join sy join contest.. tu pun kalau sudi..

by the way sy dah join says.my ni..alhamdullilah baru 2 hari dah dpt income..

MrS. SoPhiE's ♥ ya said...

mkcik.. cepatnye... aku xdpt pon secepat tuh... cmne nih???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Submit your site

 
back to top