Recent Posts

Friday, March 25, 2011

CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY


hehe..saje try join cujen the lejen giveaway..dr aku xwat pe² kan.. erm nk kata klakar xbape nk klakar sgt la cite ni..nak xnak bace je lerr..hehe..

cmni..satu ptg ni aku teramat la bosan..sorg kwn aku ni ajak gi wat rambut..tp aku tggu² dia cam lambat sgt la plak..then aku call dia..siap 3G oke..so nmpk la muke dia..n dia pun nmpk muke aku..tp tu xpenting..aku pun tanye mane lokasi dia..maka terjadi la perbualan sperti dibawah..

aku : babe..ko katne tu? kate nk wat rambut..
kwn : weh..jap lg la..aku kt skudai parade..
aku : watpe kt sane?
kwn : tgk org men roller coaster..
aku hairan binti pelik ngan jawapan dia..aku tanye lg..
aku : hah??
kwn : roller coaster!
aku : hahh??
kwn : roller coaster!! roller coaster la!! roller coaster!!!
bkn men kuat dia ckp cam aku pekak lak..
aku : roller coaster?? bile mase lak kt ctu ade roller coaster??
kwn : ade la..
kan aku 3G..so dia pun menghalakan kamera fon dia ke arah roller coaster yg diperkatekan tu..
aku : hahahahahahahahaha!! (gelak besar xigt)
kwn : apsal?
aku : wehh..rollerblade laa..
kwn : hehehe..(gelak malu)  haa..ye r rollerblade..
aku : hahahahaha..

yg wat aku xtahan dia nye confident tu..jwb roller coaster ngan muke serious lg confident..adehh! aku pun pelik cmne dlm skudai parade yg kecik tu leh ade roller coaster..igt times square ke..hehe..

hadiah pilihan..
1. MNG Tatto Tote Bag










my frens..sang mantan & Qish Hazrul..






6 comments:

cujen said...

thanks for joining my giveaway.. (jangan lupa letak banner sy di sidebar awk yer..)

gud luck for u!

Atie Serina said...

oke..suda letak..
^_^

Wedy Reira said...

hehehhe lawak la citer u! =))) good luck for the contest!

Atie Serina said...

tenkiu..=)

cujen said...

rollerblade jd roller coster...hahaha..

(baru sempat baca cerita tu, td tak sempat..bos ade..)

Miziey said...

haha.. slh sebut la plak.. roller coaster..
XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Submit your site

 
back to top